​Zwangerschapsyoga

In deze zwangerschapscursus wordt een combinatie gemaakt van inspanning, ontspanning, het opdoen van kennis en het delen van ervaringen. Zwangerschapsyoga is een fijne manier om bewust stil te staan bij je zwangerschap, contact te maken met het kindje in je buik, en je goed voor te bereiden op de bevalling. Ervaring met yoga is niet noodzakelijk.

​De lessen omvatten oefeningen die je vertrouwd maken met je ademhaling en die te gebruiken voor ontspanning, concentratie en kracht. Ook wordt tijdens de lessen aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages. Uitgangspunt daarbij is dat je bewust leert naar je lichaam te luisteren, zodat je ook in staat bent om bij de bevalling te voelen wat je lichaam dan van je vraagt.

Zwangerschapsyoga bij Studio Juk bestaat uit 10 lessen op de woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, met elk hun eigen thema en volg je met vrouwen die ongeveer even ver zijn in hun zwangerschap. Tijdens het bespreken van het thema is er thee met wat lekkers.

In overleg plannen we de partnerles in. Ook plannen we gezamenlijk een les in na de bevalling met alle baby’s erbij!

Cursus data

maandag editie
start januari
19.00-20.30

Les 1: woensdag 9 januari                        ​
Les 2: woensdag 16 januari                       
Les 3: woensdag 23 januari                      ​
Les 4: woensdag 30 januari                      ​
Les 5: woensdag 6 februari
​Les 6: woensdag 20 februari
​Les 7: woensdag 27 februari​
​Les 8: woensdag 6 maart​
Les 9: woensdag 20 maart​
Les 10: woensdag 27 maart
Let goed op de data. Er valt af en toe een les uit, omdat er dan een thema-avond plaats vind in Studio Juk. Kijk bij de agenda voor de inhoud van deze avond.
​Zwangerschapsyoga

 ​150

​Yoga, zelfzorg & goed voorbereid bevallen

  • ​10 lessen
  • ​Deelname is definitief na het overmaken van het cursusgeld op rekeningnummer NL12 TRIO 0197 9158 09 tnv N. Pelgrom onder vermelding van zwangerschapsyoga januari 2019 en je naam.
​Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naa​
info@noortjepelgrom.nl o.v.v. aanmelding zwangerschapsyoga
Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus. Hiervoor heb je een gespecialiseerde factuur nodig. Laat het mij weten als je deze graag wilt ontvangen.