Zwangerschapsmassage Meppel

Hoera, je bent zwanger, gefeliciteerd!
Heb je ook moeite om je te ontspannen? Of om even tijd voor jezelf vrij te maken? Dan is een zwangerschapsmassage wellicht iets voor jou.Een zwangerschap is heel bijzonder en er gebeurt veel met je lichaam in deze periode. Een periode waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen én je te laten verzorgen.

Veel vrouwen krijgen gedurende de zwangerschap last van de ‘typische zwangerschapskwaaltjes’, zoals het hebben van bekken -schouder -nek en rugproblemen, beenkrampen en het vasthouden van vocht. Als je hier niets aan doet, kan het zijn dat je klachten alleen maar erger worden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nergens last van hebt, maar dat je gewoon op zoek bent naar wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap.

Contact maken met je kindje in je buik
Een zwangerschapsmassage kan je ook helpen om contact met je kindje te maken. Dankzij de massage ben je tijdens de zwangerschap meer ontspannen en meer in contact met je veranderende lichaam en je kindje.

Voor wie?
Zwangerschapsmassage is speciaal voor jou bedoeld als zwangere vrouw ter ontspanning of ter verlichting. Even wat tijd voor jezelf! Je zult merken dat je na een behandeling je als herboren voelt en dat het fijn is om bewust te worden van je veranderende lijf en daar ook even tijd voor vrij te maken en daar aandacht aan te besteden.Deze massagevorm is een weldaad voor moeder en baby!

Voordelen massage

  • Geeft ontspanning
  • Geeft verlichting bij de ‘typische zwangerschapskwaaltjes’
  • Er wordt aandacht gegeven aan je veranderende zwangere lichaam
  • Helpt contact te maken met je kindje
  • Bevordert een goede slaap: onderzoeken tonen aan dat zwangerschapsmassages bevorderlijk zijn voor de nachtrust
  • Tijd voor jezelf