Yoga

Bij Studio Juk kun je terecht verschillende vormen van yoga. Je kunt yogalessen volgen, maar je kunt ook verschillende yoga docenten opleidingen doen.

Yoga lessen
Annette Emmink van Just Balance
Annette geeft op dinsdag avond yoga lessen bij Studio Juk
Meer info: https://www.facebook.com/justbalance.cc/

Yoga docenten opleiding Pure Yoga
Start februari 2020
Pureteacher biedt je een erkende 200 uur Yoga docenten opleiding, erkend door de Yoga Alliance Professionals. Na de docentenopleiding ben je een all-round Hatha Yoga docent en kan je je registreren als internationaal erkende yogadocent. De opleiding draait volledig om het leren opzetten en geven van verantwoorde yogalessen.

Zwangerschap yoga docenten opleiding
Start maart 2020
Purezwangerschapsyoga biedt als erkende opleiding yogadocenten ervaringen om ouders op deze weg te begeleiden. Via yoga. Vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Door te leren hoe ouders contact maken met hun kind. Hen te vertellen over natuurlijke en bewuste manieren om te baren. Een natuurlijke baring waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

Deze erkende zwangerschapsyoga docentenopleiding gaat van start in de maan van de wind, rond de lente-equinox. De thematische leidraad gedurende de opleiding zijn de volle manen. Deze zijn verbonden met het vrouw-zijn en vruchtbaarheid. Iedere lesdag heeft de naam van de maan van die periode in de jaarcyclus.

Kinderyoga docenten opleiding
Start maart 2020
Tijdens deze internationale en nationale erkende professionele en unieke kinderyoga docentenopleiding leer je kinderen van 2 tot 12 te inspireren zichzelf en hun innerlijke kracht te ontdekken en te uiten via kinderyoga. Kinderyoga is leuk, leerzaam en motiverend als ondersteuning bij de ontwikkeling en de groei van het kind, zowel lichamelijk als mentaal. Maar ook leuk en stimulerend bij je eigen ontwikkeling. Purekinderyoga is tevens een basisopleiding Hatha Yoga docent door diepgang in yoga, yogafilosofie, Pranayama, chakrafilosofie, anatomie (van kinderen) en meditatie.

De Purekinderyoga docentenopleiding is een opleiding waar je vanuit een holistische visie leert om kinderyogalessen op te zetten en te geven. Je leert kinderyogalessen te ontwikkelen en te geven door verschillende ingrediënten in balans met elkaar een verhaal te laten vormen. Dit wordt elke themadag geoefend en aan het einde van de opleiding getoetst. Na afsluiting van de kinderyoga docentenopleiding ontvang je het erkende certificaat kinderyogadocent ‘Purekinderyoga’.

Geïnteresseerd in één van deze docenten opleidingen kijk dan op: http://www.pureyoga.nl